Contact

Geen zin om zelf je foto’s of filmpjes te uploaden? Stuur deze dan naar ons toe en wij zullen er voor zorgen dat je bestanden online komen te staan, eventueel met een naamsvermelding of verwijzing naar je site of social media account.

Wanneer je meerdere foto’s of filmpjes hebt is het makkelijker om deze in een winzip, winrar of 7Zip bestand te plaatsen. Je kan deze dan in een keer versturen. Lukt het niet of wil je het toch via de normalen mail doen, stuur dan je mailtje naar info@werkenindeoffshore.nl.

Let op! Het te versturen bestand mag maximaal 50 mb zijn. Heb je toch meer, stuur het dan in 2 (of meer) keer op. Het versturen van grote bestanden kan enkele minuten in beslag nemen, dit is geheel afhankelijk van je internetverbinding (upload snelheid).
    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.

    Helaas heb ook ik te maken met een grote toestroom aan spam berichten. Hierdoor kan het zijn dat ik uw bericht mis of pas op een later moment beantwoord. Aangezien ik alleen aan deze website werk gaat er al heel veel tijd zitten om dit te filteren, ik vraag dan ook begrip hiervoor.